Overduinbewoner Yvonne naar Anouk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Overduinbewoner Yvonne naar Anouk

Yvonne Kuipers werd afgelopen woensdag verrast door Omroep MAX: ze mag samen met haar familie vandaag naar het concert van Anouk in Scheveningen. Yvonne heeft de ziekte van Huntington en woont in verpleeghuis Topaz Overduin.

De 60-jarige Yvonne had één grote wens: een optreden van Anouk bijwonen. Dit is alleen lastig voor haar door de beperkingen die de ziekte van Huntington haar opleggen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Activiteitenbegeleider Natasja Kapaan van het Katwijkse verpleeghuis Overduin hielp haar een handje.

Stichting Max Maakt Mogelijk, het programma van Omroep MAX, pikte dit op en maakte er werk van. Zodoende werd Yvonne, samen met haar zussen, afgelopen woensdag verrast door Jan Slagter van Omroep MAX.

In overleg met Yvonne's zoon en schoonzoon zorgde de omroep ervoor dat ze het concert van Anouk op het strand van Scheveningen kan bijwonen.

De hele familie gaat vandaag mee naar dit spektakel. Daarnaast kreeg Yvonne een tas vol spullen die gesigneerd waren door Anouk zelf. Dan zou je denken dat het niet beter kan.

Ook nog Bloemen

De zoon en schoonzoon van Yvonne kregen ook een uitnodiging om afgelopen woensdag langs te komen in Overduin. Zij wisten natuurlijk al van het concert van Anouk, maar de hele familie kreeg nog een extra verrassing. Ze zijn namelijk allemaal fan van Karin Bloemen.

Dit was duidelijk te zien toen Karin Bloemen in levenden lijve de hoek omkwam en een privé-optreden gaf. Stuk voor stuk barstten ze in tranen uit. Na het privé-optreden kreeg iedereen kaarten voor het concert van Karin Bloemen in januari. Het kon dus toch nóg beter.

De precieze datum in oktober van de uitzending bij Omroep MAX is nog niet bekend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>