Alles over Katwijk doet live verslag van de paardenmarkt | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Alles over Katwijk doet live verslag van de paardenmarkt

De redacties van allesoverkatwijk.nl, De Rijnsburger en online partner 'I Love Katwijk' gaan tijdens de Paardenmarkt in Valkenburg weer samenwerken.

Woensdagmorgen 12 september kunt u hen live volgen, vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur. In het Dorpshuis ontvangt Carolien van Egmond gasten aan haar tafel. Tussendoor gaan verslaggeefster Carin van der Spijk met cameraman Mats Groenenboom de mart op voor leuke gesprekken met de feestvierende Valkenburgers. De regie is in handen van Gijsbert Schrijvers, 2e camera is in handen van Leon Krijgsman.

De uitzending kunt u volgen via de websites www.allesoverkatwijk.nl en www.ilovekatwijk.nl of via de facebookpagina's 'Alles over Katwijk' en 'I love Katwijk'. En mocht u tijdens de mart verhinderd zijn, dan kunt de dagen erna ook de uitzending zien via genoemde websites.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>