SGP viert 100-jarig jubileum met jubileumavond | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Politiek

SGP viert 100-jarig jubileum met jubileumavond

SGP Katwijk viert op zaterdag 1 september in samenwerking met de SGP Lisse het 100-jarig bestaan van de SGP te vieren. Al een eeuw lang draagt de SGP Bijbelse principes uit in de maatschappij. Het jubileum willen de verenigingen samen met u gedenken en vieren. Er is veel (samen)zang, boeiende verhalen en na afloop een hapje en drankje.

De avond staat vooral in het teken van samenzang en muziek, met een speciaal samengesteld mannenensemble onder leiding van Hugo van der Meij. Ook de Bovenstemgroep geeft haar medewerking. Daarnaast is er een terug- en vooruitblik met Tweede Kamerlid Roelof Bisschop.

De toegang is gratis en er is een collecte voor de onkosten.

De jubileumavond wordt gehouden op zaterdag 1 september in de Vredeskerk aan het Baljuwplein in Katwijk. De aanvang is om 19:30 uur.

SGP Katwijk en SGP Lisse nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen is welkom.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>