Rijnsburgse feestweek LIVE te volgen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Rijnsburg

Rijnsburgse feestweek LIVE te volgen

De redacties van De Rijnsburger, website allesoverkatwijk.nl en online partner 'I Love Katwijk' gaan in de feestweek weer samenwerken.

De eerste samenwerking van de finishdag van de Vierdaagse in Nijmegen is goed bevallen. 'Reden om donderdagochtend 9 augustus, dé feestdag in de feestweek, samen weer een live uitzending te verzorgen', laat hoofdredacteur Teuntje van Delft van Uitgeverij Verhagen weten.

Hoogtepunt

Vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur kunt u het hoogtepunt van de Rijnsburgse Feestweek online volgen. Verslaggeefsters Carin van der Spijk en Elske van der Valk bezoeken onder andere het kindercorso en de braderie, drinken koffie met de Rijnsburgers in De Vlietstede en bij de vernieuwde Voorhof.

Tussendoor ontvangt presentatrice Carolien van Egmond gasten bij haar aan tafel en gaat met hen in gesprek over de festiviteiten. De regie is in handen van Gijsbert Schrijvers. De uitzending kunt u volgen via de websites www.allesoverkatwijk.nl en www.ilovekatwijk.nl of via de Facebookpagina's 'Alles over Katwijk' en 'I Love Katwijk'.

Deze live uitzending tijdens de feestweek wordt mede mogelijk gemaakt door: Heemskerk Fresh and Easy, Rudolf Fashion, Havenkwartier, Dierenspeciaalzaak Dobey de Wit, Tuincentrum de Mooij, De Raad Makelaars, De Hoftuin, Bas Bekooij, IT-shop Rijnsburg en DSV.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>