Strandexploitant moet strandhuisjes weghalen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Een strandhuisje wordt tijdens de opbouw het strand opgereden.
Een strandhuisje wordt tijdens de opbouw het strand opgereden. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Strandexploitant moet strandhuisjes weghalen

Een van de strandexploitanten moet van de gemeente een aantal van zijn strandbungalows weghalen, die door de exploitant al verhuurd zijn.

Om hoeveel van die strandhuisjes het gaat, is niet bekend. De strandondernemer moet er in ieder geval voor zorgen, dat er een aaneengesloten open tussenruimte ontstaat ter grootte van 25 procent van het strandvak.

De gemeente had de strandexploitant begin april al een 'waarschuwingsbrief' gestuurd. Na plaatsing van het strandpaviljoen en de strandbungalows bleek, dat er geen open ruimte op het strandvak aanwezig was, terwijl dit volgens het bestemmingsplan een kwart van de breedte van het strandvak moet zijn.

Lees meer in De Katwijksche Post van deze week

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>