Drie minderjarigen vast voor mishandeling | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: alles over katwijk

Drie minderjarigen vast voor mishandeling

Drie jongens zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.45 uur mishandeld op de Wethouder D. Ouwehandstraat in Katwijk aan Zee.

Ploertendoder

De jongens werden op hun fiets aangesproken door een ander drietal jongens. Toen ze afstapten, werden ze direct in elkaar geslagen met een hard voorwerp. Volgens de moeder van een van de slachtoffers, werd er een ploertendoder gebruikt.

De daders zijn er daarna vandoor gegaan. Twee slachtoffers liepen flink letsel op, die zij in het ziekenhuis moesten laten behandelen.

Verdachten

De verdachten zijn na de mishandeling aangehouden op de Buitensluis. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Rijswijk, een 16-jarige Katwijker en een 15-jarige jongen uit Dieren.

De slachtoffers hebben aangifte gedaan bij de politie. De drie verdachten zitten momenteel nog vast.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>