Duofiets Vlietstede in gebruik genomen tijdens Vlietloop | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Locatiemanager Rianne de Mooij fietsend met Vlietstede bewoner de heer Glasbergen.
Locatiemanager Rianne de Mooij fietsend met Vlietstede bewoner de heer Glasbergen. (Foto: pr)
Rijnsburg

Duofiets Vlietstede in gebruik genomen tijdens Vlietloop

Onlangs was er een bijzondere Vlietloop georganiseerd door DSV|verzorgd leven.

Het bekende rondje werd dit keer gereden op de aangeschafte duofiets, die op deze manier met trots in gebruik is genomen.

De duofiets is mede mogelijk gemaakt door een zeer gulle gift van het 'Wensenfonds' van de Rabobank. Medio september wordt ook, met behulp van de Rabobank, de tweede duofiets in gebruik genomen voor locatie Duinrand van DSV. Na een sombere ochtend brak aan het einde van de middag de zon door. Rond 18.30 uur had iedereen zich verzameld en werd onder aanwezigheid van twee medewerkers van de Rabobank, Saskia de Rover en Jacqueline Slootweg, de duofiets met trots in gebruik werd genomen. Locatiemanager Rianne de Mooij heeft de avond geopend en nam het moment waar om een dankwoord uit te spreken. Vervolgens kregen alle bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers een speurtocht uitgereikt en gingen we op pad. Ruim 20 cliënten hadden zich opgegeven. Voorop ging de duofiets met speciale gast de heer Glasbergen, een bewoner van de Vlietstede. Een route door het oude centrum, langs de Vliet en de Rijnsburgse bekendheden werden tijdens de speurtocht de vragen beantwoordt. Halverwege was de gelegenheid om even te rusten en kon ieder genieten van wat drinken. Ieder genoot van de zon en de sfeer zat er goed in. Na ruim 1,5 uur waarbij de wegen van Rijnsburg 'onveilig' werden gemaakt, keerde de groep terug naar de locatie. Onder het genot van een heerlijk ijsje werden de antwoorden van de speurtocht besproken en werd de winnaar bekend gemaakt. Mevrouw Van der Meij was de gelukkige, zij won een gouden plak van chocola. Een zeer geslaagde avond en de eerste aanmeldingen van de duofiets stromen binnen. We hopen dat met het mooie weer veel gebruik wordt gemaakt van de duofiets.

De duofiets kan tegen een kleine vergoeding gereserveerd worden bij de gastvrouwen- en heren bij locatie Vlietstede. Bij interesse loop even naar binnen of mail naar svanminnen@dsvverzorgdleven.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>