Willem van Veenschool neemt afscheid van juf Fenny en juf Jacqueline | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Voor Juf Jacqueline en juf Fenny zijn de laatste weken op school aangebroken.
Voor Juf Jacqueline en juf Fenny zijn de laatste weken op school aangebroken. (Foto: pr)

Willem van Veenschool neemt afscheid van juf Fenny en juf Jacqueline

Het einde van het schooljaar nadert. De Willem van Veenschool in Katwijk aan den Rijn gaat met ingang van het nieuwe schooljaar, eind augustus, twee juffen missen. Juf Fenny en juf Jacqueline gaan de schooldeur voorgoed achter zich dicht trekken.

Beide juffen hebben heel wat jaartjes op school gewerkt en vele schoolklassen aan zich voorbij zien trekken. Juf Fenny heeft 27 jaar op de Van Veen gewerkt en juf Jacqueline 18 jaar.

Fenny was een vast gezicht in groep 3 en leerde de kinderen lezen, rekenen en schrijven. Jacqueline - ook wel bekend als juf Jacqy - zorgde ervoor dat de kinderen na een jaar van kamp, eindtoets en musical met een lach en een traan de school konden verlaten en konden starten aan hun nieuwe schoolloopbaan op het voortgezet onderwijs. Voor beide juffen gaat het leven na de zomervakantie er heel anders uit zien.

Vreemd

Juf Fenny gaat samen met haar man, kinderen en kleinkinderen van haar welverdiende pensioen genieten. Juf Jacqueline gaat heel andere dingen doen. Ze gaat onder andere wat meer aan de slag bij het bedrijf van haar dochter: Brownies en Downies Katwijk. Natuurlijk wordt er nog uitgebreid afscheid genomen van deze fantastische juffen. Het zal allemaal best een beetje vreemd zijn na de vakantie: niet meer met juf Fenny hakken en plakken en woordjes leren schrijven. Niet meer op kamp met juf Jacqueline.

De school en de kinderen gaan de juffen zeker missen.

Iedereen op de Willem van Veen wenst de juffen een hele fijne toekomst en heel veel geluk en gezondheid toe, en bedankt ze voor alle mooie dingen die zij voor de school hebben gedaan en wat zij voor heel veel kinderen hebben betekend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>