Gratis wonen in voormalig hoofdgebouw Zeehospitium | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Het oude hoofdgebouw van het Zeehospitium.
Het oude hoofdgebouw van het Zeehospitium. (Foto: Dirk van Egmond)

Gratis wonen in voormalig hoofdgebouw Zeehospitium

Wie weinig budget heeft voor een huis, krijgt de kans om één maand gratis te wonen in Katwijk aan Zee. Vastgoedbeheerder Interveste is op zoek naar iemand die het voormalig hoofdgebouw van het Zeehospitium aan de Boulevard wil bemannen.

Het pand werd onlangs gekocht door Ouwehand Bouw. Interveste zorgt dat het leegstaande pand nog een maand 'bewaakt' wordt.

De toekomstige bewoner kan deze vrijdag al zijn intrek nemen. Die bewoner mag er gratis verblijven, maar moet daar nog wel wat voor doen. De inboedel moet door de nieuwe bewoner(s) verwijderd worden op een nette manier. Dat kan bijvoorbeeld met een bezoekje naar de vuilstort of met de hulp van Marktplaats.

Volgens Interveste gaat het om een paar tafels, stoelen en wat losse dingen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>