Eric Versnel (Rabobank), Peter Ouwehand (Ouwehand Bouw) en Patrick Joosen (BPD) voor het bankgebouw aan de Rogstraat in Katwijk.
Eric Versnel (Rabobank), Peter Ouwehand (Ouwehand Bouw) en Patrick Joosen (BPD) voor het bankgebouw aan de Rogstraat in Katwijk. Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Ouwehand en BPD kopen Rabobank

Algemeen

Ouwehand Bouw en BPD Ontwikkeling hebben de Rabobank aan de Rogstraat in Katwijk gekocht. Die projectontwikkelaars hebben daar ingrijpende plannen mee: sloop en nieuwbouw met zo'n 100 koopappartementen, een kleinschalig boutiquehotel met 20 tot 25 kamers en een parkeergarage.
 

Volgens directievoorzitter Eric Versnel van de Rabobank is er sprake geweest van een 'zorgvuldig verkoopproces', waarbij Ouwehand en BPD uiteindelijk met het hoogste bod en beste plan kwamen. Peter Ouwehand van het Katwijkse bouwbedrijf verwacht dat de uitwerking van de plannen en realisatie van de nieuwbouw nog zeker vier tot vijf jaar gaan duren.

De Rabobank blijft tot medio volgend jaar gebruik maken van dat gebouw. Daarna verhuist het naar het voormalige pand aan de Valkenburgseweg 2 tegenover Molen De Geregtigheid.
 

Vandaag uitgebreid in De Katwijksche Post

Uit de krant