Coalitie met CDA, CU, SGP, GemeenteBelangen, PvdA en D66 blijkt onmogelijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: RD

Coalitie met CDA, CU, SGP, GemeenteBelangen, PvdA en D66 blijkt onmogelijk

Een coalitie met met de zes partijen CDA, ChristenUnie, SGP, GemeenteBelangen, PvdA en D66 is onmogelijk. Dat concludeert verkenner Frank Koen.

Voor de vorming van een coalitie wordt volgens een persbericht van de gemeente nog 'een laatste poging' gedaan met CDA, ChristenUnie, SGP en GemeenteBelangen.

Koen wil deze week gebruiken om te komen tot een finalevoorstel en –besluit met de overgebleven vier partijen. Dat gebeurt op basis van het concept-coalitieakkoord waarin de partijen de inhoudelijke afspraken al hebben vastgelegd.

De oud-waarnemend burgemeester nam vorige week het stokje over van informateur Huug van Duijn, nadat de onderhandelingen vastliepen. De zes partijen werden het toen niet eens over de portefeuilleverdeling.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>