Cheque voor Dierenweide, de Tovertafel en Jeugdsportfonds | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Cornelis Visser (rechts) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink.
Cornelis Visser (rechts) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink. (Foto: Valerie Kuypers)

Cheque voor Dierenweide, de Tovertafel en Jeugdsportfonds

Fonds 1818 heeft de gemeente Katwijk een cheque ter waarde van 18.000,18 euro aangeboden. De gemeente heeft besloten dit bedrag te besteden aan drie initiatieven.

Ouderinitiatief de 'Tovertafel' krijgt een bedrag voor een kleinschalige opvang voor jongvolwassenen met een verstandelijk beperking. De Dierenweide mag een bedrag gebruiken voor de ontwikkeling van 'Dierenweide die groeit en bloeit'. Ook komt een deel van de cheque ten goede aan De Zwemregeling van het Jeugdsportfonds.

De cheque werd overhandigd tijdens het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag. Sanne ten Bokkel Huinink, directeur van het fonds: 'Tijdens het festival hebben we kunnen zien dat er al veel geweldig inspirerende maatschappelijke initiatieven plaatsvinden in onze regio. Dat smaakt naar meer. Daarom hebben we alle gemeenten een cheque aangeboden. Zodat we samen de maatschappij een beetje beter maken'.

Fonds 1818 Festival
Tijdens het festival kregen de 19 burgemeesters in de regio van het fonds, plus die van Madurodam, ieder een cheque ter waarde van 18.000,18 euro. Die kunnen ze vrij besteden aan maatschappelijk projecten in hun gemeente.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>