'Brulpijpen' houden Rijnsburger uit z'n slaap | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

'Brulpijpen' houden Rijnsburger uit z'n slaap

Een Rijnsburger doet in een brief aan de gemeenteraad z'n beklag over het geluidsniveau van motoren op de weg en vraagt om daarover geluidsvoorschriften op te nemen in het gemeentelijke 'Actieplan Geluid'.

De Rijnsburger heeft geen goed woord over voor de brullende motoren en hun berijders: 'Brullende uitlaatpijpen zijn het gevolg van geldingsdrang van weggebruikers, die er geld voor over hebben om wettelijk niet toegestane attributen te installeren om hun imago te versterken'.

De motoren houden hem uit z´n slaap. Hij heeft daar bij de politie en burgemeester z´n beklag over gedaan, maar die sturen hem van het spreekwoordelijke kastje naar de muur.

Met een brief zoekt hij nu hulp en steun bij de gemeenteraad

Lees meer in De Katwijksche Post

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>