Kom naar de Buitenspeeldag | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De Karel Doormanstraat is weer het decor voor de buitenspeeldag.
De Karel Doormanstraat is weer het decor voor de buitenspeeldag. (Foto: pr)
Rijnsburg

Kom naar de Buitenspeeldag

Woensdagmiddag 6 juni is buitenspelen allesbehalve saai of onveilig. Trommel al je vrienden op om buiten te spelen in de Karel Doormanstraat in Rijnsburg.

Met leuke spellen, springkussens en een ballonnenclown zullen de kinderen zich prima vermaken. Verder zullen de kinderen magische momenten beleven tijdens het bezoek van twee Disney figuren van Lollypop Entertainment. De Karel Doormanstraat wordt van 14.00 tot 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer en omgetoverd tot één grote speelplek. Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Hopelijk is het net zulk lekker weer als vorig jaar.

In een versierde straat met leuke muziek kunnen kinderen zich amuseren met verschillende spellen. En natuurlijk zullen de springkussens ook voor veel plezier zorgen. Bovendien is er een unieke mogelijkheid om een aantal Disney figuren te ontmoeten voor een knuffel, een handtekening en een foto. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken, zodat ze er extra feestelijk uitzien. Bovendien zal de vrolijke ballonnenclown de kinderen vermaken met kleurige ballonnen.

Bij aankomst krijgt elk kind een stempelkaart. Met deze kaart kan er een spellenparcours worden afgelegd, waaronder spijkerbroekhangen, stokvangen en blokvissen. Als de kaart vol is krijgen de kinderen iets lekkers.

Ouders, verzorgers, oma's en opa's zijn ook van harte welkom. Op het terras kunnen ze onder het genot van een kopje koffie, ontspannen genieten van de kinderen die zich in de straat prima vermaken. De vrijwillige koffiebijdrage is dit jaar bestemd voor Buurtvereniging Bestevaer. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse Buitenspeeldag. De buurtvereniging wil de sociale binding in de wijk vergroten. Voor de 12e keer organiseert Bestevaer, samen met vrijwilligers deze leuke dag. Kinderen uit groep 7 en 8 van de Oranje Nassauschool zullen de activiteiten begeleiden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>