Wandelpad onder Sandtlaanbrug nog steeds niet gereed | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Volgende week worden de werkzaamheden hervat en krijgen de Rijnsburgers 'hun eigen boulevard'. | Foto: CvdS.
Volgende week worden de werkzaamheden hervat en krijgen de Rijnsburgers 'hun eigen boulevard'. | Foto: CvdS. (Foto: Carin van der Spijk)
Rijnsburg

Wandelpad onder Sandtlaanbrug nog steeds niet gereed

Het wandelpad ligt er al enkele maanden, maar wandelaars kunnen nog steeds niet gebruik maken van deze onderdoorgang.

Van veel wandelaars is het de wens om, zonder de drukke Sandtlaan over te steken via een onderdoorgang onder de brug van het ene wandelpad langs het Additioneel kanaal naar het andere wandelpad te komen. Begin dit jaar is de onderdoorgang al gerealiseerd, alleen is de afwerking van het pad nog steeds niet gereed. Middels een hoog hek is de onderdoorgang afgesloten en de bestrating er naartoe ontbreekt tot op heden. Een grote hoop zand is getuige van dit tafereel.

De verantwoording van de aanleg van dit pad ligt bij Van Rhijn Bouw. Dit hoort bij het project Waterklaver. De heer Hans van Rhijn liet weten dat het inderdaad te lang heeft geduurd, maar verzekerde dat volgende week de werkzaamheden worden hervat. Binnen een paar dagen kunnen de Rijnsburgers dan 'genieten van hun eigen boulevard'.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>