Katwijker aangehouden voor poging tot doodslag | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: alles over katwijk

Katwijker aangehouden voor poging tot doodslag

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 52-jarige Katwijker aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

De politie kreeg om 00.40 uur een melding over een gewonde vrouw in de Koningin Julianalaan. De vrouw was niet aanspreekbaar en bleek gewond te zijn aan het hoofd. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 43-jarige vriend van de vrouw bleek eveneens gewond te zijn aan zijn hoofd. Volgens de slachtoffers waren zij met elkaar aan het praten op een bankje toen zij een woordenwisseling kregen met een bewoner uit de flat. Dit mondde uit in een ruzie waarna de bewoner naar buiten kwam en de man en vrouw sloeg met een slagvoorwerp.

De bewoner werd ter plaatse aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>