Afbeelding
Foto: pr

Voorbereidingen 13e 'Rijnsburg Open' in volle gang

Algemeen

Het is inmiddels een traditie geworden: in de lente organiseert Lions Club Rijnsburg-Valkenburg een golftoernooi. De voorbereidingen voor het evenement zijn weer in volle gang.

Op dinsdag 22 mei 2018 zal dan ook weer het dertiende Lions Golftoernooi, het 'Rijnsburgs Open', plaatsvinden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de "Stichting Zonder Naam", die ieder jaar een uitgaansdag organiseert voor onder andere de bewoners van het Zeehospitium en gezinsvervangende tehuizen in de regio.


Er wordt een PAR-3 9-holes baan uitgezet. De deelnemers zullen dit parcours tweemaal lopen. De Lions Club zorgt voor een compleet programma met een golfwedstrijd, koffie en andere drankjes en afsluitend een uitgebreid warm chinees buffet. De eigen bijdrage bedraagt € 75,- per persoon, dit is "all inclusive". Het toernooi start om 12.30 uur met ontvangst- en aanmelding met koffie en een broodje in het clubhuis van IJsclub 't IJswaerd en wordt rond 17.30 uur afgesloten. Na afloop is er een uitstekende gelegenheid om na te praten in "'t IJswaerd" onder het genot van een drankje bij een smaakvol buffet. Als u uw partner wil laten meegenieten van het buffet, dan kan dat. De kosten hiervoor bedragen €25,-.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg heeft de organisatie van dit evenement in handen en doet er alles aan om dit in goede banen te leiden. Dit golftoernooi wordt onder meer ondersteund door verschillende bedrijven en verenigingen. Ieder jaar wordt veel moeite gedaan om de baan te verbeteren en interessanter te maken.

Schrijf nu in. U kunt uzelf en eventuele partner(s) opgeven via Kees Mulder, telefoon : 06-37550255 of via een mailtje aan Kees Mulder (cj.mulder@ziggo.nl).

De organisatie hoopt velen op het golftoernooi te kunnen begroeten.

Uit de krant