Wijkraad zoekt nieuwe projecten | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Leden van Wijkraad Rijnsburg.
Leden van Wijkraad Rijnsburg. (Foto: pr)
Rijnsburg

Wijkraad zoekt nieuwe projecten

Rijnsburg heeft een eigen wijkraad. Deze wijkraad heeft als doel een bijdrage te leveren aan de eigen identiteit van Rijnsburg en het vervullen van een klankbordfunctie en signaleringsrol op het gebied van de ontwikkelingen van en in het dorp.

Hierbij gaat het over de leefomgeving, de veiligheid in het dorp en allerlei zaken op het vlak van wonen, werken, welzijn, spelen, recreëren en veiligheid.

De wijkraad kan gevraagd en ongevraagd advies geven aan B&W. Via de nieuwe website kunt u op de hoogte blijven van allerlei zaken die spelen rond de dorpskern Rijnsburg.

Daarnaast heeft de wijkraad de beschikking over een zogeheten wijkbudget. Dat is een door het gemeentebestuur beschikbaar gesteld bedrag dat de wijkraad min of meer naar eigen inzicht kan besteden aan activiteiten of initiatieven die bijdragen aan de identiteit en/of de leefbaarheid van de wijk.

In 2017 is er een bijdrage gegeven aan: een Klusproject voor vrouwen, het Spinozahuisje, het Paardenmarkt comité, de aankoop AED in de Goudsnip, de Jeu de Boules vereniging, de Floraband, het Mausuleum, het dorpshuis Rijnsburg en de voedselbank.

Heeft u een idee dan kunt u via de website een aanvraagformulier downloaden.

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Kortom neem eens een kijkje op www.wijkraadrijnsburg.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>