Wedstrijden VV Katwijk afgelast na overlijden teammanager | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: OrangePictures

Wedstrijden VV Katwijk afgelast na overlijden teammanager

Sander Molenaar is maandagavond overleden. De teammanager van VV Katwijk was geruime tijd ernstig ziek. Alle wedstrijden van de clubteams zijn komende zaterdag afgelast.

Molenaar doorliep de jeugdopleiding van Katwijk en was van 2000 tot en met 2007 als voetballer actief in het eerste elftal. Een periode daarvan was hij aanvoerder van het elftal. Vier jaar geleden keerde hij terug bij VV Katwijk. Hij werd toen spitsen- en talententrainer en later teammanager bij het eerste elftal.

Eind januari organiseerde de club een benefietwedstrijd om Molenaar een hart onder de riem te steken. De teammanager liet afgelopen zaterdag na de wedstrijd van VV Katwijk aan zijn elftal weten dat hij niet lang meer zou leven.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>