Mannen (BBQ-) avond bij Tuincentrum de Mooij | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Mannen (BBQ-) avond bij Tuincentrum de Mooij

Bij Tuincentrum de Mooij wordt vrijdag 13 april van 17.00 tot 21.00 uur een echte mannen(bbq-) avond georganiseerd. Zij hebben alles voor de echte bbq liefhebber en die avond zijn er vele demonstraties op diverse bbq's.

Zo wordt de COBB bbq gedemonstreerd. Deze bbq COBB gaat met je mee naar de camping, het strand of het park, of gebruik hem op het balkon, in de tuin of op de boot. Overal waar je wilt, kun je heerlijk bakken.

Op deze avond krijg je uitgebreid uitleg over houtskool en briketten van "ECHT" briketten. Door het hoge gehalte aan zuivere koolstof, vrij van verontreinigingen, grill je het vlees beter en brandt de barbecue langer op een constante temperatuur.

Ook kan je heerlijke dingen proeven van een Gas bbq van Weber en natuurlijk ook van een electrische bbq en wel de nieuwe "Pulse" van Weber waarop je eenvoudiger kan bbq'en dan ooit te voren.

En het nieuwste merk bij Tuincentrum de Mooij de "Grill Guru" . Deze avond staat de Kamado en de Pellet grill voor u aan. En de produkten die op Grill Guru gaan worden bereid met de heerlijke BBQ rubs en sauzen van Grate Goods die ook allemaal verkrijgbaar zijn bij Tuincentrum de Mooij.

Om alles die avond voor de man compleet te maken staan er diverse mooie auto's van Autocentrum van Egmond in de winkel, is er olijfolie van King Maron te proeven en te koop, kan je heerlijke wijnen proeven van de Kasteelhoeve en bieren van Ruhrgold.

Natuurlijk zijn er die avond diverse leuke aanbiedingen.

www.tuincentrumdemooij.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>