Afbeelding
Foto: pr

Kartspektakel op de Jan van Leeuwen IJsbaan

Algemeen

Om het 125 jarig jubileum van de ijsclub af te sluiten heeft de jubileumcommissie met het Welzijnskwartier afdeling jeugd de handen in elkaar geslagen.

Wat wil je nog meer, de ijsclub heeft de geschikte locatie en de medewerkers van het welzijnskwartier hebben de "know how" in huis. Een goede klik zit ertussen beiden: zo gaat het welzijnskwartier al een derde seizoen gebruik maken van het clubgebouw, om daar met de jeugd leuke en leerzame projecten uit te voeren.

Vandaar dat er op 7 april 2018 een pop-up kartbaan worden gerealiseerd op de Jan van Leeuwen ijsbaan van IJsclub Nooitgedacht. Streetkarting.nl bouwt namelijk door de gehele Benelux kartbanen op. Op zaterdag 7 april zijn er karts aanwezig voor zowel de jeugd vanaf 11 jaar als voor de oudere jeugd vanaf 15 jaar. Een helm is verplicht en deze zijn aanwezig. Uiteraard is er voorafgaand aan iedere heat uitleg en instructie. Foto's en video's staan op facebook.com/streetkarting.nl.

Naast het karten zal er ook een 17 meter lange stormbaan, een springkussen en een mega darts op gesteld staan. Voor de catering is het Koek-en-zopie loket ook geopend, dit keer zonder de warme chocolademelk. Suikerspinnen en Popcorn worden ter plekke gemaakt! Het geheel duurt tot 17.00 uur. De jubileumcommissie is de sponsoren van het gehele jubileumseizoen erg dankbaar, alsook Fonds1818, Rabobank, wijkraad en de wijkregisseur van Valkenburg voor dit onvergetelijke jaar. 

Uit de krant