Techniek dient de mens, zeker in Calla! | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Alfons van der Bent. de vriendelijke technicus in plandeel Calla.
Alfons van der Bent. de vriendelijke technicus in plandeel Calla. (Foto: pr)
Zakelijk gezien

Techniek dient de mens, zeker in Calla!

Hij kijkt er enorm naar uit om binnenkort in het prachtige plandeel Calla aan de slag te gaan. Alfons van der Laan (39) uit Valkenburg neemt daar voor de verhuurder, De Raad Vastgoed, het technisch beheer voor zijn rekening. Dat betekent dat huurders van de luxe fullservice-appartementen in Calla hem kunnen aanspreken als er technische mankementen zijn. "Alles is nieuw en uiteraard getest voordat de eerste huurder hier kwam wonen, maar er kan altijd iets defect raken of een storing ontstaan. Dus mocht er iets zijn met de domotica in een appartement, de lift haperen, of een lamp in een centrale ruimte van het complex is defect, dan is Alfons het eerste aanspreekpunt om dit op te lossen. Ook bij andere technische vragen belt of mailt u deze vriendelijke technicus. Persoonlijk aanspreken kan natuurlijk ook. Alfons krijgt een werkplek aan de gezamenlijke balie bij de entree waar ook de huismeester Gerard Vogelaar te vinden is. Overigens zal Alfons niet alleen zorgen dat alles technisch goed functioneert, hij zal ook regelmatig een ronde maken door het wellness center met de fitness en het zwembad om te checken of daar alles werkt zoals het zou moeten. 

Tekst door: May-lisa de Laat 

"Voorheen werkte ik jarenlang bij een ingenieursbureau. Deze functie kwam op mijn pad en daar ben ik enthousiast op ingegaan. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat de techniek zijn werk doet, zodat de huurders er alle gemak en comfort van hebben."

Plandeel Calla is bijna helemaal gereed en bestaat uit 98 luxe fullservice-appartementen voor levensloopbestendig wonen in een prachtige omgeving. De appartementen zijn verdeeld over zes verdiepingen met bovenin 5 penthouses. Het idee achter Calla is uniek: een combinatie van luxe, comfort en zorgeloos huren. Speciaal ontworpen voor vitale senioren die rekening houden met de toekomst. Gebruik van de openbare ruimten is inbegrepen in de huurprijs. Tevens is gebruik van à-la-carte-servicediensten mogelijk. Niet geheel onbelangrijk is de mogelijkheid om als huurder geld in te leggen in de eigen huurwoning tegen een gegarandeerd rendement van 5 procent.

De Bloem

Calla is onderdeel van nieuwbouwwijk "De Bloem" in Rijnsburg. Dat is goed te zien op de maquette in de hal van Calla. Om alvast de sfeer van de luxe fullservice-appartementen te proeven, is een bezoek aan het complex met modelwoning een aanrader. Dat kan op zaterdag tussen 10.30 en 12.00 uur of maak een afspraak via De Raad Makelaars: welkom@deraadmakelaars.nl of 071 – 4051500. 

Op onze Facebook-pagina en op de website www.wonenincalla.nl vindt u meer informatie.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>