Alles over Katwijk - NPO Radio 1 live vanuit Schuitemaker Vis over gemeenteraadsverkiezingen
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Pr.

NPO Radio 1 live vanuit Schuitemaker Vis over gemeenteraadsverkiezingen

Dit is de Dag gaat met presentator Tijs van den Brink in de week voor de Gemeenteraadsverkiezingen het land in. Van 12 tot en met 16 maart is 'de peiling van Tijs' elke werkdag tussen 18.30-19.30 te beluisteren op NPO Radio 1, live vanaf verschillende locaties in Nederland.

Vandaag strijkt 'De Peiling van Tijs' neer bij Vishandel Schuitemaker, Voorstraat 9 in Katwijk. Te gast zijn dan ChristenUnie-partijleider Gert-Jan Segers en zijn lokale partijgenoot Gerard Mostert Jr., die de lijst trekt in de gemeente Katwijk.

Presentator Tijs van den Brink: 'Gemeenteraadsverkiezingen gaan over gemeenten, het woord zegt het al. Ik vind het van belang dat onze uitzendingen daarover dan ook vanuit gemeenten plaatsvinden om in de sfeer van die stad of dat dorp het gesprek te voeren. Samen met veel mensen uit die gemeenten en een landelijke lijsttrekker. Ik geloof echt dat dat een meerwaarde heeft'.

Publiek en andere partijen zijn van harte welkom om mee te doen aan het gesprek. Inloop vanaf 18.00. Kom langs met al je vragen en opmerkingen over de actualiteit en wat speelt in jouw gemeente.

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>