Alles over Katwijk - Nieuwe supermarkt voor centrum van Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: AOK

Nieuwe supermarkt voor centrum van Katwijk

In het centrum van Katwijk strijkt een nieuwe supermarkt neer. Supermarkt Coop neemt binnenkort zijn intrek in het winkelpand aan Tramstraat 6.

Bewoners hebben nog geprobeerd om de komst van de supermarkt tegen te houden. Ze zijn bang voor overlast en maken zich zorgen over de verkeerssituatie. Hun bezwaar tegen de afgegeven omgevingsvergunning is echter afgewezen.

In het pand hebben verschillende modeketens gezeten zoals Vögele en Miller & Monroe. Coop wil een kleine winkel starten voor met name de toerist en strandganger. Het wordt voor Coop de tweede vestiging in Katwijk. De eerste vestiging werd in 2016 geopend in de Rijnstraat in Katwijk Binnen.

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>