Alles over Katwijk - Collectant KWF neemt afscheid
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Rijnsburg

Collectant KWF neemt afscheid

De Rijnsburgse Corrie Achterberg heeft onlangs namens KWF Kankerbestrijding afdeling Rijnsburg een cadeau ontvangen.

Mevrouw Achterberg is van af 1999 collectant voor de Kankerbestrijding. Ze heeft 18 jaar lang trouw haar eigen wijk gecollecteerd.

In 2006 is zij naast collectant, ook begonnen met de rol wijkhoofd. Dat houdt in dat zij jaarlijks de collectanten voor de wijk Frederiksoord regelt. Ze belt de collectanten jaarlijks op, om hen te vragen of ze ook het komende jaar weer willen collecteren. Mocht er een collectant uitvallen, dan zocht Corrie een nieuwe collectant, zodat elke straat ieder jaar bezocht werd door een collectant. Daarnaast brengt ze de collectebussen persoonlijk bij de collectanten langs.

In de zomer van dit jaar verhuist Corrie naar Polen. Ze zal haar rol als collectant en wijkhoofd dan ook niet meer kunnen uitvoeren. Haar rol wordt overgenomen door Angenita Brandt die al sinds 2007 collecteert. Hier is KWF Kankerbestrijding afdeling Rijnsburg heel blij mee.

Corrie kreeg niet alleen een bos bloemen uitgereikt door Theo Westra, organisator van KWF Kankerbestrijding afdeling Rijnsburg, ze kreeg ook de Bronzen Krab overhandigd. Deze Bronzen Krab is het symbool voor de strijd tegen kanker. Corrie was erg verrast door het cadeau en nam het dankbaar in ontvangst. 

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>