Loslippige raadsleden: De knuffelbeer | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Politiek

Loslippige raadsleden: De knuffelbeer

Wie wordt een knuffelbeer genoemd? Wie zit tijdens de raadsvergadering hele andere dingen te doen? En wie lijkt er op Andries Knevel? De Katwijkse fractievoorzitters zijn loslippig geweest en allesoverkatwijk.nl heeft het in De Roskam vastgelegd op camera.

De fractievoorzitters mogen elkaar eens voorstellen, in plaats van zichzelf. Iedere fractievoorzitter is één vraag over een concullega gesteld. Zo komen we te weten wat de raadsleden zouden doen als ze een dagje in de schoenen van elkaar zouden staan, wat ieders slechte eigenschappen zijn en hoe ze elkaar beschrijven.

In deze aflevering leert de kijker D66-fractievoorzitter Ralf Boland kennen. Hij hoopt dat zijn concullega's hem een prettig persoon vinden waar ze goed mee kunnen praten. Zijn collega's beschrijven hem anders.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>