Calla: comfortabel wonen nu en in de toekomst | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Nieuwbouwwijk De Bloem in aanbouw – maart 2018
Nieuwbouwwijk De Bloem in aanbouw – maart 2018 (Foto: Pr.)
Zakelijk gezien

Calla: comfortabel wonen nu en in de toekomst

Midden in nieuwbouwwijk De Bloem in Rijnsburg opent plandeel Calla binnenkort officieel haar deuren. De eerste appartementen zijn al opgeleverd. Dit 'bloemblad' bestaat uit 98 luxe full serviceappartementen die te huur zijn.

Ze zijn speciaal bedoeld voor vitale senioren, die zich voorbereiden op hun toekomst. Mensen die gewend zijn aan een zekere luxe en comfort en die graag op die manier willen blijven wonen. Ook als ze ouder worden.

Faciliteiten

Deze luxe appartementen bieden veel gezamenlijke faciliteiten (inbegrepen in de huurprijs). Zoals een wellness-centrum met zwembad, sauna, stoombad relaxruimte en fitnesscentrum. Verder vindt u er een ontmoetingsplein en kookstudio met café en terras. In de kookstudio kunt u samen met anderen koken en eten of bij mooi weer buiten genieten op het terras. Onder het complex komt een parkeergarage, heeft u uw eigen berging en is er een gezamenlijke ruimte voor het opladen van uw elektrische fiets.

ServicedienstenBovendien zijn er veel à-la-carteservicediensten mogelijk, zoals thuiszorg en begeleiding bij PGB-zorg thuis, (medische) alarmopvolging of begeleiding door een fysiotherapeut in de fitnessruimte. Maar ook een boodschappenservice, hulp bij de administratie en hulp bij computergebruik behoren tot de keuzemogelijkheden. U betaalt alleen voor wat u gebruikt.

In de woningen zijn moderne domotica toegepast waarmee u heel eenvoudig in één keer bijvoorbeeld zowel de verwarming, de raamdecoratie of de verlichting bedient. Handig als u net thuiskomt of wilt gaan slapen. De bediening hiervan is zeer eenvoudig via een schakelaar aan de muur of een speciale app voor op uw smartphone of tablet.

Financiële mogelijkheden

Ook kunt u de overwaarde van uw huidige koopwoning inbrengen om de huurlasten van uw appartement in Calla flink te verlagen. De verhuurder vergoedt namelijk gegarandeerd 5% rente over de inleg; te verrekenen met de kale huurprijs van de woning. Informeer bij De Raad Makelaars naar de mogelijkheden!

Neem ook eens een kijkje in de modelwoning van Calla. Deze is iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 en op afspraak geopend. Online vindt u meer informatie via www.wonenincalla.nl of bel De Raad Makelaars over alle mogelijkheden! 071-4051500.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>