Met de Calla-app extra service, gemak en veiligheid | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Zakelijk gezien

Met de Calla-app extra service, gemak en veiligheid

Foto: pr.

De eerste luxe full-service-appartementen voor vitale senioren van plandeel Calla in wijk "De Bloem" in Rijnsburg zijn al bewoond. Bent u ook voornemens te verhuizen naar één van de 98 luxe serviceappartementen? Dan kunt u rekenen op wonen in een modern appartement met optimale service en veiligheid. Niet alleen door alle faciliteiten, het à-la-carte-servicepakket en de domotica in de woning. Speciaal voor de huurders van de luxe full serviceappartementen is er namelijk ook een zogenaamde app ontwikkeld. Deze is zeer gebruikersvriendelijk, dankzij de grote duidelijke knoppen, kleuren en letters. Via een QR-code wordt de app bij oplevering van het appartement simpel op uw mobiele telefoon of tablet gezet.  

Daarna zijn de mogelijkheden talloos. Met een druk op de knop kunt bijvoorbeeld zien wie er voor de deur staat, hoe druk het is in het zwembad, wanneer de huismeester aanwezig is en of er een pakketje is bezorgd.  

Huis, toegang, communicatie. beveiliging en paniek

Het beginscherm van de app laat 5 grote knoppen zien: huis, toegang, communicatie, beveiliging en paniek. U kunt zelf in huis of vanaf afstand de verlichting en verwarming in uw appartement bedienen. Dit kan voor iedere ruimte in huis apart en zoals u wilt. Zo bespaart u energie als u weg bent, maar is het bij thuiskomst toch gezellig verlicht en verwarmd. Via de knop 'toegang' zijn de deuren van uw appartement te bedienen. Ook voor iemand in een rollator of rolstoel is dit heel praktisch. In het midden van het scherm is er de rode knop met de letters 'paniek'. Een veilig gevoel voor uzelf en voor uw naasten. En drukt u op de knop 'beveiliging', dan ziet u via een van de camera's wie er voor de deur staat of wat er rondom uw appartement gebeurt. Samen zwemmen, eten en koken of boodschappen doen is leuker en soms ook handiger dan alleen. Via de knop 'communicatie' kan er snel en gemakkelijk contact worden gelegd met alle andere bewoners in Calla. U kunt er een vraag stellen of een voorstel doen. Uiteraard ook als u even ergens hulp bij nodig heeft natuurlijk. En wilt u een verjaardag vieren in de gemeenschappelijke ruimte of krijgt u een logé die van een van de logeerkamers in het complex gebruik wil maken? Ook dit is via de app snel geregeld. Kijk voor alle informatie op www.wonenincalla.nl. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Via de website zijn ook openingstijden van het verkoopcentrum aan het Remiseplein (achter de Hoogvliet Rijnsburg) te raadplegen of bezoek onze modelwoning iedere zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur. Op afspraak het complex bezoeken kan vanaf nu ook via welkom@deraadmakelaars.nl of 071 – 4051500. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>