Valentijnsactie in De Hoftuin | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Rijnsburg

Valentijnsactie in De Hoftuin

Het was een kleurrijke en aangename actie afgelopen zaterdag in 'het hart' van Winkelcentrum De Hoftuin. De rode harten en rozen wezen er op dat het om het feest van de liefde gaat.

Maar dat niet alleen, er was weer actie in de brouwerij. Shoppen in het zonnetje en dan leuke acties toe. Daan de Mooij zorgde er met Lollypop Entertainment voor dat de bezoekers extra vrolijk werden.

Lekkere muziek van DJ Stan, vrolijk gekleurde hostessen en prijzen toe. Want de dames en heren die in de Hoftuin liepen mochten hun partner, vriend of vriendin opgeven voor een diner voor twee op 14 februari bij het Eetkafe in Rijnsburg. Zeker 100 deelnemers deden aan de actie mee. Winnaars werden Sandra en Arjan Groeneveld, Sandra en Dirk van Ees en Kik van der Meij en Sharon. Als dat geen liefde is….hij droeg zijn vriendin door de Hoftuin, omdat ze aan haar voet was geopereerd. Mooier kan niet. Zij gaan lekker genieten.

Daan de Mooij verklapte achter nog even dat de ondernemers van de Hoftuin nog meer acties van plan zijn.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>