Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Piet van Kampen
Politiek

GB: Gaat herinriching Turfmarkt en Rijnstraat door?

Ingezonden GemeenteBelangen - De herinrichting van de Rijnstraat en de Turfmarkt laat nog steeds op zich wachten. Op 23 oktober 2017 werd er een eerste informatieavond georganiseerd, waarbij inwoners veel ideeën hebben aangeleverd. Inmiddels zijn we al in de tweede maand van 2018 en er is nog niet eens een datum gepland voor een tweede informatieve avond.

Door de trage procedure zijn de fracties van GemeenteBelangen (GB) en het CDA regelmatig benaderd door bewoners met vragen wat de stand van zaken is.

Dit was de aanleiding voor de Katwijk Binse raadslid René Slootweg (GB) en kandidaatslid Jacco van Duijn (CDA) om de volgende vragen te stellen stellen aan het college:

Hoe ziet de planning van de herinrichting van de Rijnstraat/Turfmarkt er nu uit? Voor wanneer staat de volgende inspraak/infoavond gepland? Voor wanneer staat de uitvoering gepland? Voor wanneer staat de besluitvorming van de raad gepland? Ook bereiken ons de verhalen dat de Turfmarkt niet in de scope van het project zit. Zit de Turfmarkt bij de herinrichting van de Rijnstraat en in welke mate gaat dit opgeknapt worden?

Het college moet deze vragen binnen 30 dagen antwoorden, maar het zou beter zijn als ze het eerder doen. GB en het CDA zitten er bovenop.

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Afval scheiden oké, maar niet met rolcontainersReageren!