Lijsttrekker Nico van Hoogdalem ontving het programma van Lennart van der Plas.
Lijsttrekker Nico van Hoogdalem ontving het programma van Lennart van der Plas. Foto: pr

VVD: Duurzaam doen

Algemeen

Ingezonden VVD - De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en in de aanloop daar naartoe is vorige week het verkiezingsprogramma van de VVD Katwijk uitgekomen. Afgelopen maandag is bovendien onze kandidatenlijst bij de gemeente aangeleverd, met daarop 16 gemotiveerde en serieuze kandidaten.

Onze deelname aan de verkiezingen zal in het teken staan van DOEN en deze zetten wij tijdens de campagne in het teken van Duurzaam Doen. Dat is niet zomaar een woord, maar is er een met een duidelijke boodschap.

Tijdens de collegeperiode van 2014 tot 2018 zijn een groot aantal beslissingen genomen die niet duurzaam toekomstbestendig zijn, en al helemaal niet alle inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg dienen: zowel niet nu alsmede niet in de toekomst.

Katwijk is allang geen klein dorpje meer, maar handelt helaas vaak nog wel zo. De wereld om ons heen verandert snel en onze gemeente gaat doorgroeien naar ruim 80.000 inwoners, dus zal er op een andere manier naar de toekomst moeten worden gekeken. Vooral als het gaat om financiële duurzaamheid (geen 11 miljoen voor een bibliotheek), mobiliteit en de gebouwde omgeving. Meer informatie over ons programma en onze kandidaten is te vinden via onze website
(www.vvdkatwijk.nl) en Facebookpagina (VVD Katwijk).

Uit de krant