Benefietavond redt Castellumpop | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Peter Sneijders

Benefietavond redt Castellumpop

Castellumpop krijgt dit jaar toch nog groen licht. De Valkenburgse stichting Castellumpop kreeg de financiën voor het evenement niet rond, maar de benefietavond van afgelopen zaterdag heeft daar verandering in gebracht. Toch zijn de financiële problemen nog niet helemaal opgelost.

Het festival raakte vorig jaar in de problemen. Noodweer tijdens de Paardenmarkt zorgde ervoor dat bezoekers weg bleven en er geen inkomen binnen kwam. 

De benefietavond was de laatste strohalm van de organisatie om dit jaar toch een evenement neer te zetten op het Castellumplein. Met 400 bezoekers was De Peuk zaterdag uitverkocht. De avond bracht 7.030 euro in het laadje en daarnaast zijn nog veel donaties gemaakt waardoor het feest toch door kan gaan dit jaar.

Helemaal gered is de organisatie nog niet. De stichting organiseert ook ieder jaar een feest op het Valkenburgse plein tijdens Koningsdag, maar daar is dit nog geen geld voor. Wel wordt er een feest in de Peuk georganiseerd op Koningsnacht.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>