De Dijk, De Kraaien en John Vooijs naar Haringrock | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: EvdV

De Dijk, De Kraaien en John Vooijs naar Haringrock

Hoewel het nog even duurt voor het zover is, kunnen de aanplakbiljetten voor het Haringrockfestival van juli al naar de drukker. De namen van de bands die op gaan treden, zijn namelijk bekend. 

De organisatie van Haringrock kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het festival van afgelopen zomer, dat voor de vijfde keer in haar geschiedenis als openluchtfestival gehouden werd. Op vrijdag zal startende onderneemster Rachel van der Werken de presentatie op zich nemen. Dennis Weening zal het festival op zaterdag aan elkaar praten.  

Ook komend jaar wordt Haringrock wederom twee avonden georganiseerd op het evenementenplein. Op 6 en 7 juli zal het grote Haringrockpodium het domein zijn van lokale muzikanten waarbij de headliner een grotere naam is, die ook internationale bekendheid geniet.  

Programma

Vrijdag: Under Cover, Project M, en Public Fools uit Katwijk.
Daarbij worden headliners toegevoegd zoals De Kraaien en J.J. Rosa uit Engeland. 

Zaterdag: Diamond Dogz de David Bowie tributeband, Point South, PRO(OST), Mortey Flames en John Vooijs samen met de Katwijkse coverband Support.
De headliner is niemand minder dan De Dijk. Omdat De Dijk voorheen toch het jaarlijkse feestje was in Tripodia voor vele Katwijkers, hebben ze besloten een volledig concert van 75 minuten te verzorgen. Wel adviseert de organisatie om op zaterdag vroegtijdig naar het festival terrein te komen, want vol is vol. Zij gaan om 15.00 al open voor het publiek. De eerste band begint om 16.00. Om 23.00 is het festival afgelopen, maar wordt iedereen nog getrakteerd op een vuurwerkshow vanaf het strand.  

Dirk Kuyt Foundation

Ook dit jaar verbind Haringrock zich weer met een goed doel. De Dirk Kuyt Foundation heeft zich dit jaar gemeld om samen met Haringrock weer leuke acties op touw te zetten. Ze hopen dan ook dat er andere organisaties en instellingen zijn die samen met hen weer een leuk bedrag op willen halen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>