Alles over Katwijk - M25 groep Rijnsburg bij Vlietstede en Voedselbank
Logo allesoverkatwijk.nl
Jongeren van M25 actief bij de Voedselbank.
Jongeren van M25 actief bij de Voedselbank. (Foto: pr)
Rijnsburg

M25 groep Rijnsburg bij Vlietstede en Voedselbank

In de kerstvakantie zijn verschillende tieners met de M25 groep Rijnsburg bij de Vlietstede en bij de Voedselbank geweest.

De jongeren van de Royal Rock waren bij de Vlietstede en van Friends XL waren er jongeren bij de Voedselbank. Dit allemaal volgens het gedachtegoed van Mattheus 25, waarin staat: 'Wat we voor de ander doen, doen we voor God'.

Op 28 december was er een gezellige filmmiddag met de bewoners van de Vlietstede en de jongeren van Royal Rock. Deze keer hebben we de film 'Ja zuster, nee zuster' gekeken. De tieners hebben weer heel veel lekkers gebakken en samen hebben we er lekker van gesnoept.

Later in de kerstvakantie, op donderdag 4 januari, zijn er mensen van de M25 groep en een aantal tieners van de kerkclub Friends XL bij de Voedselbank van Rijnsburg geweest. Eerst was daar een beschrijving van hoe de Voedselbank te werk gaat en informatie over wanneer iemand bijvoorbeeld in aanmerking komt voor deze hulp.

Toen was er een rondleiding door de Voedselbank. Vervolgens kreeg iedereen een taak om even mee te helpen. Een groepje ging helpen met het op datum zetten van de binnengekomen producten. Het andere groepje ging goederen sorteren. Daarna werden de kratten ook nog gevuld met producten. De jongeren vonden het leuk en leerzaam om de Voedselbank eens van de binnenkant te zien. Het is boeiend om de verschillende doelgroepen zo met elkaar te verbinden.

Verderop in het jaar volgen nog meer activiteiten van de M25 groep Rijnsburg.

reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>