Alles over Katwijk - Meldpunt voor 'onveilige verkeerssituaties' in Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr.

Meldpunt voor 'onveilige verkeerssituaties' in Katwijk

Veilig Verkeer Nederland (VVN) opent een meldpunt waar 'verkeersonveilige situaties' gemeld kunnen worden.

Bewoners kunnen via de website www.participatiepunt.vvn.nl een melding maken van zorgelijke verkeerssituaties in hun eigen buurt.

VVN Katwijk wil de meldingen monitoren. 'Zo kunnen we volgen hoeveel meldingen er over en bepaalde locatie worden gedaan en waar de verkeersonveiligheid volgens de melder uit bestaat', vertelt secretaris Alinda Wolthuis. 'We werken ook mee aan acties om het verkeersknelpunt op te lossen.' Een verkeerskundig consulent van de landelijke organisatie kan bijvoorbeeld ter plaatse de situatie bekijken en bespreken met de bewoners. Daarnaast worden er tips gegeven.

Wolthuis: 'Garanderen dat de knelpunten worden opgelost kunnen we niet, maar alleen al het goed in kaart brengen van de knelpunten is waardevol'.

Tramstraat

Op dit moment zijn er ongeveer 15 meldingen in Katwijk geregistreerd. Een groot deel daarvan gaat over de Tramstraat. De melders vinden dat hier te hard gereden wordt.

reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>