Alles over Katwijk - Comfortabel wonen nu en in de toekomst
Logo allesoverkatwijk.nl
Modelwoning Calla.
Modelwoning Calla. (Foto: Pr)
Zakelijk gezien

Comfortabel wonen nu en in de toekomst

Midden in nieuwbouwwijk De Bloem in Rijnsburg verrijst plandeel Calla. Dit 'bloemblad' bestaat uit 98 luxe full serviceappartementen die te huur zijn. Ze zijn speciaal bedoeld voor vitale senioren, die zich voorbereiden op hun toekomst. Mensen die gewend zijn aan een zekere luxe en comfort en die graag op die manier willen blijven wonen. Ook als ze ouder worden.

Tekst: May-lisa de Laat

Wellness

De luxe appartementen van plandeel Calla zijn te huur en bieden veel gezamenlijke faciliteiten (inbegrepen in de huurprijs). Zoals een wellnesscentrum met zwembad, sauna, stoombad relaxruimte en fitnesscentrum. Verder vindt u er een ontmoetingsplein en kookstudio met café en terras. In de kookstudio kunt u samen met anderen koken en eten of bij mooi weer buiten genieten op het terras. Onder het complex komt een parkeergarage, heeft u uw eigen berging en is er een gezamenlijke ruimte voor het opladen van uw elektrische fiets. Bovendien zijn er veel à-la-carteservicediensten mogelijk, zoals thuiszorg en begeleiding bij PGB-zorg thuis, (medische) alarmopvolging of begeleiding door een fysiotherapeut in de fitnessruimte. Maar ook een boodschappenservice, hulp bij de administratie en hulp bij computergebruik behoren tot de keuzemogelijkheden. U betaalt alleen voor wat u gebruikt.

In de woningen zijn moderne domotica toegepast waarmee u heel eenvoudig in één keer bijvoorbeeld zowel de verwarming, de raamdecoratie of de verlichting bedient. Handig als u net thuiskomt of wilt gaan slapen.

Hoog niveau voorzieningen

Niet alleen de woningen zelf zijn van hoge kwaliteit. Het niveau van de voorzieningen in Calla is echt ongekend, zeker in deze omvang. Er is dan ook op veel belangstelling voor deze luxe full serviceappartementen.

Wilt u meer weten over wonen in Calla? Neem dan eens een kijkje in de modelwoning in het complex. Deze is iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 en op afspraak geopend. Voor een beeld van de totale wijk, kunt u terecht bij het verkoopcentrum van De Raad Makelaars aan het Remiseplein (t.o. Hoogvliet) eveneens geopend op zaterdagmorgen en op woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00. Online vindt u meer informatie via www.wonenincalla.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>