Afbeelding
Foto: pr

CDA: Hulpverleners belangrijk voor veilige jaarwisseling

Algemeen

Ingezonden CDA - De brandweer, politie en gemeentelijke opsporingsambtenaren moesten tijdens de jaarwisseling weer vol aan de bak. Daarom brachten CDA'ers Adger van Helden, Bas Drinkwaard, Jonathan de Mooij, Wim Driebergen en Mark Vlieland traditiegetrouw oliebollen en appelflappen langs.

"De hulpverleners leveren een onmisbare bijdrage aan een feestelijke én veilige jaarwisseling. Het CDA wil hen met deze lekkernij succes wensen bij hun inzet op Oudejaarsdag en -nacht," licht fractievoorzitter Adger van Helden de jaarlijkse actie toe. CDA Katwijk sloot zich ook nadrukkelijk aan bij de duidelijke boodschap van de nieuwe minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) voor de jaarwisseling: 'Handen af van hulpverleners!"

Zowel in de brandweerkazerne als op het politiebureau van Katwijk leverde deze attentie waardering op. Bij de koffie met lekkernijen werd met elkaar teruggekeken op het afgelopen jaar en passeerden de laatste ontwikkelingen de revue. Na een korte rondleiding was er al weer volop werk aan de winkel. Uiteindelijk waren de hulpdiensten zeker nodig tijdens Nieuwjaarsnacht maar zijn in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg alle mannen en vrouwen weer veilig thuisgekomen. 

Uit de krant