De kerstwandeling gaat dit keer door het centrum van Rijnsburg.
De kerstwandeling gaat dit keer door het centrum van Rijnsburg. Foto: pr

Kerstwandeling door centrum van Rijnsburg

Algemeen

Of de straten vrijdagavond 22 december ook wit zijn van de sneeuw is nu nog niet te voorspellen.

Wel organiseert de Protestantse Gemeente Rijnsburg deze avond een korte kerstwandeling door het centrum van Rijnsburg. Daarbij wordt de vraag gesteld 'WAT IS KERST TOCH(T)?' Er kan tussen 18.30 en 19.00 uur gestart worden vanuit De Voorhof en de wandeling eindigt een klein uurtje later in de Immanuelkerk. Tijdens de wandeling mogen de deelnemers een aantal vragen beantwoorden. Natuurlijk komen ze onderweg onderdelen uit het kerstverhaal tegen zoals de kerststal. Maar ook de wensenboom op het Burg. Koomansplein waar ze een wens in kunnen ophangen. Neem uw wens in plastic mee. Daarnaast wordt de deelnemers gevraagd om een klein cadeautje mee te nemen. Dat geschenk zal worden uitgedeeld aan mensen die het echt nodig hebben.

Belangrijk is dat op het ingepakte cadeautje staat voor wie het bestemd is: man/vrouw of kind en in welke leeftijdscategorie. De cadeautjes kunnen worden ingeleverd op het eindpunt van de wandeling in de hal van de Immanuelkerk. Natuurlijk mogen de kinderen hun lampion meenemen.

Samen het Licht verspreiden in deze donker december maand, is dat niet geweldig? En het antwoord op de vraag: WAT IS KERST TOCH(T) krijgt u op vrijdagavond 22 december.

Uit de krant

Uit de krant