Hang een wens in de kerstboom op het Koomansplein | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Net als vorig jaar kunt u een wens in de boom hangen.
Net als vorig jaar kunt u een wens in de boom hangen. (Foto: pr)
Rijnsburg

Hang een wens in de kerstboom op het Koomansplein

Op zaterdag 9 december is het weer tijd om de Kerstboom van Rijnsburg op te tuigen. Zoals ieder jaar gebeurt dit op het Burgemeester Koomansplein door Oranje Vereniging Rijnsburg.

Dit jaar zal de boom net als vorig jaar, niet alleen versierd worden met lichtjes en oranje sterren, maar roepen wij u op om ons te helpen om de boom te vullen.

Vorig jaar hebben we voor het eerst een boom versierd, net als jaarlijks met de wensboom van Joris Linssen in Den Bosch gebeurt.

Niet alleen de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal hingen kerstwensen in de boom. Maar ook Rijnsburgers met een verhaal over een geliefde, een persoon die men wil herinneren of die veel voor hen heeft betekend of nog steeds betekent.

In Rijnsburg willen we u ook dit jaar weer in de gelegenheid stellen om een foto in de boom te hangen. Dit kan een foto zijn van iemand die u de liefde wilt verklaren, iemand die u wilt herdenken, maar ook iemand die u wilt bedanken voor wat die persoon in uw leven betekent of heeft betekend. Maar ook een gebeurtenis die u heeft aangegrepen verdiend een plek in de boom.

Zo groeit de boom uit tot een monument van betekenisvolle mensen en gebeurtenissen. Na de kerstsamenzang in de Grote- of Laurentiuskerk op 16 december worden de lampjes in de boom ontstoken. Nu staan de betekenisvolle mensen en gebeurtenissen in het LICHT.
Onder het genot van een warm bekertje glühwein en een stukje kerstbrood kunt u nog even napraten en elkaar fijne feestdagen wensen.

Wilt u uw bijzondere persoon of bijzondere gebeurtenis ook in de Kerstboom hangen dan kan dat. Uw kunt uw foto of iets anders bijzonders zelf in de boom hangen. Wij adviseren om uw bijdrage van een plastic laagje te voorzien. Zodat uw bijzondere bijdrage in de Kerstboom beschermt is tegen weer en wind en hopelijk zelfs tegen de sneeuw. Ook bestaat de mogelijkheid om uw bijdrage op te sturen naar Oranje Vereniging Rijnsburg, antwoordnummer 15006, 2220 VD Rijnsburg. De organisatie zorgt er dan voor dat uw bijdrage in de Kerstboom komt te hangen.

Zij hoopt dat de Kerstboom dit jaar, net als vorig jaar, niet alleen zwaar wordt van de lichtjes en de kerststerren, maar dat de Kerstboom uitgroeit tot een monument van betekenisvolle mensen en gebeurtenissen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>