Wonen in Calla is elke dag genieten | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Bewoners van Calla kunnen gebruikmaken van onder meer het wellnesscentrum.
Bewoners van Calla kunnen gebruikmaken van onder meer het wellnesscentrum. (Foto: PR.)
Zakelijk gezien

Wonen in Calla is elke dag genieten

Speciaal voor vitale senioren die rekening houden met hun toekomst, bouwt De Raad uit Katwijk een bijzonder woonconcept. Plandeel Calla is onderdeel van nieuwbouwwijk De Bloem en bestaat uit 98 luxe serviceappartementen voor levensbestendig wonen in een levendige omgeving. De appartementen zijn te huur en verdeeld over zes verdiepingen met bovenin 5 penthouses. Het idee achter Calla is uniek: een combinatie van luxe, comfort en zorgeloos huren. Speciaal ontworpen voor mensen die willen leven in luxe en comfort en tegelijkertijd rekening houden met hun mogelijke behoeften in de toekomst. De oplevering is gepland voor begin 2018.

Tekst: May-lisa de Laat

Voorzieningen

De centrale voorzieningen in Calla stimuleren ontmoeting en omkijken naar elkaar. Bewoners van Calla kunnen gebruikmaken van onder meer het wellnesscentrum (met o.a. zwembad en fitness), het centrale ontmoetingsplein met alle faciliteiten en een kookstudio (inbegrepen in de huurprijs). Bovendien zijn "à-la-carte", tegen vergoeding, veel extra's mogelijk, zoals een boodschappenservice, thuiszorg, klusjesman of ICT-assistentie.

Comfortabel en compleet wonen

De luxe serviceappartementen liggen op enkele meters lopen van een wijkwinkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Verder is openbaar vervoer nabij en kunt u desgewenst een parkeerplaats of garagebox huren in de ondergelegen garage. Daar vindt u tevens een centrale ruimte (met oplaadmogelijkheid) voor elektrische fietsen.

Modelwoning

Meer weten over wonen in Calla? Binnenkort opent de modelwoning in het gebouw Calla. Ook kunt u op zaterdagochtend en woensdagmiddag terecht in het verkoopcentrum aan het Remiseplein (achter Hoogvliet Supermarkt) in Rijnsburg. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.wonenincalla.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>