Een virtuele wandeling door Calla | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Modelwoning Calla.
Modelwoning Calla. (Foto: pr.)
Zakelijk gezien

Een virtuele wandeling door Calla

Hoe zou het zijn om in een luxe full serviceappartement van Calla in Rijnsburg te wonen? En welke centrale voorzieningen zijn er allemaal te vinden? We nemen u in gedachten mee voor een rondleiding.

Tekst: May-lisa de Laat

Wellness

Op de begane grond lopen we door de wellness met zwembad, Turks stoombad, sauna, solarium en relaxruimte. Hier kunt u letterlijk baden in luxe bij mooi sfeervol licht. De lichtgekleurde tegels dragen bij aan een natuurlijk karakter. Rondom het zwembad en op het buitenterras staan uitnodigende ligbedden, zitjes en loungestoelen. Achter een glazen scheidingswand trainen mensen hun conditie en spieren in de aangrenzende fitnessruimte.

Binnentuin

Vanuit de hoofdentree van Calla bereiken we de binnentuin waar u een echt huiskamergevoel krijgt. Dat komt door de knusse zithoek en de comfortabele fauteuils. En niet te vergeten de grote kastenwand. Deze verdieping telt verder twee praktische logeerkamers. En in het middendeel heeft de beheerder een ruimte, zijn er spreekkamers en is een gezellige leeshoek ingericht. Ook vinden we hier de ruimten voor een kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, wasmachines, postboxen en de receptie.

Kookstudio

Op de tweede etage aangekomen, staan we in de kookstudio met terras. U kunt er een kaartje leggen, biljarten, dart spelen of een film kijken in de thuis bioscoop. En in de kookstudio samen koken en tafelen. Of een feestje vieren in besloten kring. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het grote buitenterras.

Modelwoning

Calla zelf ervaren kan in de modelwoning van Calla op zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur of op afspraak. Ook kunt u in het verkoopcentrum van De Bloem (bij Hoogvliet supermarkt) aan het Remiseplein in Rijnsburg de maquette van het project bekijken. Het verkoopcentrum is op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur geopend. Tel. 071 - 40 515 00.

www.wonenincalla.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>