Feestelijke prijsuitreiking bij Hengelsport Vereniging Rijnsburg | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Gerrit de Mooij was blij verrast door de erespeld.
Gerrit de Mooij was blij verrast door de erespeld. (Foto: pr)
Rijnsburg

Feestelijke prijsuitreiking bij Hengelsport Vereniging Rijnsburg

Na 16 competitiewedstrijden van Hengelsport Vereniging Rijnsburg, die werden gevist door 27 vissers, was er afgelopen zaterdag de feestelijke prijsuitreiking in Brasserie de Burgt.

De vissende leden hadden bijna allemaal hun partner meegenomen. Zij genoten van een heerlijk koud- en warmbuffet. Tussen de gerechten door werd Gerrit de Mooij benoemd tot erelid van HSV Rijnsburg voor zijn jarenlange verdienstelijke inzet voor HSV Rijnsburg.
Daarna volgde de prijsuitreiking. Algeheel kampioen van 2017 werd Hans Wassing. In poule A: 1e Hans Wassing, 2e Wiggert Vooijs en 3e Mario van Duyvenbode. In Poule B: 1e Henk Donkerbroek, 2e Rob de Groot en 3e werd Jan Schijff.
Het klassement voor de grootste vis ging dit jaar naar Jan Schijff. Hij wist een brasem te vangen van 60 cm en hij ontving dit jaar de wisseltrofee voor de grootste vis. De bekers werden ook weer dit jaar beschikbaar gesteld Alfa Pro It uit Rijnsburg waarvoor onze hartelijke dank.

Natuurlijk kon je ook weer een poging wagen met het al oude dobbelspel om zoveel mogelijk punten te gooien. Deze prijs ging naar de vrouw van Bas Glasbergen en zij ontving een zeer rijkelijke gevulde mand met levensmiddelen. Ook was er weer de grote verloting met een mooie prijzentafel.

De hengelsportvereniging HSV Rijnsburg kan weer terug kijken op een zeer geslaagd seizoen. Wilt u volgend jaar ook ongedwongen vissen in wedstrijdverband kijk dan eens voor informatie op de website van HSV Rijnsburg.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>