Afbeelding
Foto: pr

Inloopmiddag Visser 't Hooft Rijnsburg

Algemeen

In het Visser 't Hooft Lyceum aan het Noordeinde in Rijnsburg vindt woensdagmiddag 15 november een bijzondere inloopmiddag plaats. Van 14.00 uur tot 16.00 uur worden de deur van deze nieuw verbouwde school wijd opengezet om de leerlingen van groep 8 en hun ouders te ontvangen.

Er zijn worden twee 'routes' uitgezet: een 'doe'- route voor de jongelui waarbij ze langs verschillende doe-les-activiteiten kunnen gaan om kennis te maken met de vakken én natuurlijk met de school. Daarnaast loopt een 'info-route' voor de ouders, die bij de verschillende kraampjes en infostands alle vragen die ze hebben kunnen stellen. Uiteraard staat het zowel ouders en kinderen vrij om zich hierbinnen vrij te bewegen.

Visser 't Hooft Rijnsburg timmert behoorlijk aan de weg. Woensdag 8 november was er een middag voor jongens en meisjes die zich opgaven voor een kunstmiddag en zaalvoetbaltoernooi. Beide activiteiten werden zeer goed bezocht.

De volgende middag voor jongens en meisjes, die geïnteresseerd zijn in de school vindt plaats op 22 november. Dan kunnen zij komen voetballen of kennismaken met het veelomvattende vak Technologie.

Het Visser 't Hooft Lyceum hanteert als basis het ThuiswerkLuw Onderwijs en leerlingen kunnen terecht voor MAVO, HAVO en Atheneum. Alle informatie is ook te vinden op www.vhl.nl

Uit de krant