Alles over Katwijk - Drugsoverlast in Katwijk toegenomen
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: alles over katwijk

Drugsoverlast in Katwijk toegenomen

De drugsoverlast in Katwijk is dit jaar toegenomen. De politie heeft van januari tot en met september 33 overlastmeldingen ontvangen. Een jaar eerder waren dat nog 17 meldingen. Dat blijkt uit veiligheidscijfers van de politie.

De politie overhandigt ieder jaar een rapport aan de burgemeester met het aantal misdrijven, afgehandelde verdachten en incidenten. In dat rapport staat dat er 20 meldingen zijn over het dealen van drugs. Een verdubbeling van het jaar daarvoor. Daarnaast zijn er ook nog 13 meldingen van wietplantages.

De gemeenteraad bespreekt de politiecijfers donderdag 16 november in de raadscommissie. De politie beantwoordt dan ook vragen van de raad en geeft een toelichting.

reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>