Alles over Katwijk - Sjaloomschool en bewoners pleiten voor fietstunnel Waterloopje
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Sjaloomschool en bewoners pleiten voor fietstunnel Waterloopje

De fietstunnel moet bij het Waterloopje komen en niet een paar honderd meter verderop bij het fietspad langs de N206. Dat is de veiligste oplossing voor voetgangers- en fietsverkeer tussen de wijken Cleijn en Koestal, vinden de Sjaloomschool en bewoners van die twee wijken. 

'De ontsluiting van de wijk Cleijn Duin door een tunnel bij de Roversbrug is geen ontsluiting, maar een opsluiting.' Dat zei Rindert Venema, directeur-bestuurder van de stichting PCOK waar de Sjaloomschool onder valt, vorige week donderdag in de raadscommissie over de wijzigingen voor de invoering van de snelbusroute R-net.

Ook bewoners van de Koestal en Overduin deden een dringend beroep op de politiek om de fietstunnel bij het Waterloopje te maken.

Poll

Waar vindt u dat de fietstunnel moet komen? Laat het weten via de poll van deze week.

Stem hier --> www.allesoverkatwijk.nl/poll/result/7770

Deze week in De Katwijksche Post

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>