Gezellige koffiemiddag voor gasten van de Zonnebloem | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Bep Oudshoorn en Nelleke Snijders.
Bep Oudshoorn en Nelleke Snijders. (Foto: pr.)
Rijnsburg

Gezellige koffiemiddag voor gasten van de Zonnebloem

Gasten van de Zonnebloem Rijnsburg hebben vorige week dinsdagmiddag genoten van een gezellige koffiemiddag.

Ruim zestig gasten en vrijwilligers genoten in de hal van de Immanuëlkerk.

Lia Verheul trad op met haar programma De Vrolijke Noot. Zij gaf een presentatie over het leven van de vrouw 'van de wieg tot 't bejaardenhuis'. Daarbij werden de vele plichten die het vrouw-zijn met zich meebrengt met een knipoog doorgenomen. Zij zong toepasselijke liedjes, die natuurlijk werden meegezongen door iedereen. Er waren veel hilarische momenten die middag en alle aanwezigen weten nu echt waar Abraham de mosterd haalt.

In de pauze nam Nelleke Snijders het woord. Allereerst namen we afscheid van vrijwilligster Bep Oudshoorn. Jaren geleden meldde zij zich aan als gast van de Zonnebloem, maar na het kennismakingsgesprek bleek dat Bep nog zo veel energie had, dat zij eigenlijk wel vrijwilligster zou kunnen zijn…..en zo geschiedde. Zij heeft gasten bezocht, vergaderingen bijgewoond en een altijd vrolijke bijdrage geleverd aan vele activiteiten. We namen niet echt afscheid, want nu wordt Bep alsnog gast van de Zonnebloem.

De eerstvolgende activiteit van de Zonnebloem is de Kerstviering op zaterdagmiddag 9 december as. in de Voorhof. De gasten ontvangen daar in de tweede helft van november een persoonlijke uitnodiging voor.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>