Weer geslaagd Carel Oostveen toernooi | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Valkenburg

Weer geslaagd Carel Oostveen toernooi

Voor BC de Valken is oktober de maand van het Carel Oostveen Toernooi. Vorige week maandag werd het toernooi georganiseerd.

Het was gezellig druk en Carel Oostveen, naar wie het toernooi vernoemd is, was er bij met zijn vrouw, kinderen én kleinkinderen.

Carel (inmiddels 89 jaar!) heeft een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van de vereniging en heeft jarenlang de trainingslessen verzorgd en nieuwe leden opgevangen. Sinds Carel officieel afscheid heeft genomen van de club, wordt er jaarlijks een toernooi georganiseerd onder zijn naam. Medeoprichter de heer Lamboo mag deze avond natuurlijk niet ontbreken en ook hij was met zijn vrouw aanwezig. Ten slotte is deze avond ook een leuke gelegenheid om andere oud-leden weer eens te ontmoeten.

De deelnemers van het toernooi speelden vijf wedstrijden, elke wedstrijd met een andere partner en andere tegenstanders. In een sportieve en gezellige sfeer werd er fanatiek gespeeld om de meeste punten. De winnares van deze avond was Marjon. Jan en Gulia namen de andere twee prijzen mee naar huis.

Het toernooi werd afgesloten met een gezellig samenzijn in het café van Het Dorpshuis. Heeft u of heb jij ook interesse in de sport badminton? Kom langs en speel een paar keer met ons mee! Informatie over Badmintonclub 'De Valken' vindt u op onze website: www.bcdevalken.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>