Alles over Katwijk - Ontbijtje voor raadsleden op Dag van de Duurzaamheid
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Ontbijtje voor raadsleden op Dag van de Duurzaamheid

De Dag van de Duurzaamheid begon afgelopen dinsdag voor het Natuurcentrum Katwijk met een ontbijt op het strand. Aan de uitnodiging aan alle politieke partijen was goed gehoor gegeven; ze waren er (bijna) allemaal. Een daarnaast nog vrijwilligers, belangrijke relaties als 'de bieb' en vertegenwoordigers van de gemeente Katwijk.

Het thema van de Dag van de Duurzaamheid was dit jaar 'De wereld van het voedsel'. Van Caroline Koiter van het Natuurcentrum kreeg wethouder Jacco Knape het boek 'De wereld van voedsel' overhandigd. Uit dit boek heeft de wethouder voorgelezen op een basisschool.

Na een praatje van drie duurzame ondernemers van Van Maanen, Indoorvolkstuin en strandpaviljoen Het Strand werd er door alle aanwezigen nog gestemd voor de wedstrijd 'Katwijks Mooiste Natuurfoto 2017', en de tentoonstelling 'Jutzaken' bewonderd. Kom dat ook zien en stemmen, tot 21 oktober op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en op de woensdagmiddag.

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>