Prijsuitreiking spreekwoorden wedstrijd Flower Parade | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Rijnsburg

Prijsuitreiking spreekwoorden wedstrijd Flower Parade

Tijdens een korte bijeenkomst in De Burgt ontvingen dertien deelnemers aan de spreekwoordenwedstrijd van de Flower Parade 2017 afgelopen donderdag uit handen van corsobestuurslid Carolina de Mooij een aantal leuke prijzen.

De eerste prijs, een dinerbon van het Eetkafe werd gewonnen door Karin Pronk. Zij had maar liefst zes van de acht verborgen spreekwoorden goed.

Voor de tweede en derde prijs moest uiteindelijk geloot worden omdat er meerdere deelnemers vier goede antwoorden hadden gegeven.

De tweede prijs, een waardebon, beschikbaar gesteld door Keurslager De Mooij ging naar Petra Wassenaar, terwijl de derde prijs, een waardebon, beschikbaar gesteld door Tuincentrum De Mooij werd uitgereikt aan familie Brouwer.

Alle deelnemers ontvingen daarnaast een prachtig spellenpakket en, hoe kan het ook anders, een boeket bloemen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>