Alles over Katwijk - Duurzaamheidsbijlage 20Duurzaam20 laat duurzaam geld verdienen
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Duurzaamheidsbijlage 20Duurzaam20 laat duurzaam geld verdienen

In samenwerking met 20Duurzaam20, gemeente Katwijk, Dune/Pebbler en Uitgeverij Verhagen wordt er vandaag via De Katwijksche Post en de Rijnsburger een Duurzaamheidsbijlage verspreid.

In deze bijlage tal van energie- en geldbesparende tips en interessante verhalen van dorpsgenoten, die zowel kleinschalig als in een groter geheel, verduurzaming hebben toegepast. Vanuit hun eigen situatie laten zij zien hoe makkelijk het is een bijdrage te leveren aan het milieu en vooral ook in de toekomst veel geld te besparen.

Daarnaast is er een e-magazine gerealiseerd. 

20Duurzaam20 is een initiatief van ondernemers uit Katwijk. Het doel van 20Duurzaam20 is om in 2020 20% van de energie duurzaam op te wekken. Deelnemers van dit platform zijn de inwoners van Katwijk, de ondernemers, verenigingen, scholen en de gemeente. Samen zorgen zij ervoor dat we duurzamer leven, spelen en werken. Hierbij richt 20Duurzaam20 zicht op drie pijlers: 
- Educatie
- Inzichtelijk maken energieverbruik particulieren en bedrijven
- Innovatieve bedrijven

Middels evenementen voor kinderen, bijeenkomsten voor ondernemers, een interactieve website en acties zorgen we voor een collectieve bewustwording van het belang van 20Duurzaam20.

Dinsdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, is er voor ondernemers een speciale bijeenkomst in het bedrijfsverzamelgebouw Esic, georganiseerd door de gemeenten Katwijk en Noordwijk.

Voor meer informatie; www.20duurzaam20.nl

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>